De voordelen van de Pcard+

Korting op je transactie met de Pcard+

Met de Pcard+ geniet je automatisch de beste tarieven, zoals kortingen tot 30% of speciale avondtarieven in de deelnemende parkeergarages. Met de Pcard+ krijg je tevens de eerste 30 minuten gratis parkeren in parkeergarage P1, P2 en P3 in Brussels Airport (max. 2x /dag).

Kortom, de Pcard+ dat is:

  • Tot -30% korting op verschillende parkeergarages*
  • Avondtarief vanaf 19:00 uur (max. 5€)*
  • Korting op de chauffeursdienst van Rent a Bob
  • - 50% korting op fietsverhuur bij Rent a Bike in Amsterdam
  • Exclusieve aanbiedingen via de maandelijkse nieuwsbrief
  • En nog andere kortingen…
* Zie voorwaarden in de beschrijving van de parkings

Een voordelig avondtarief met de Pcard+

De Pcard+ is praktisch en biedt vele voordelen. In de meeste van onze parkeergarages kunt u er ‘s avonds tegen een speciaal kortingstarief parkeren. Zo betaalt u tussen 19:00 en 07:00 uur maximaal € 5,- afhankelijk van de stad, ongeacht of er drie uur of de halve nacht parkeert. Kortom, als u met zijn tweetjes een etentje, een film of een uitstap tot in de vroege uurtjes plant, kunt u in alle rust van uw avondje uit genieten. De klok in de gaten houden hoeft niet meer: u betaalt een vast en voordelig tarief.

Brussels Airport: uw eerste 30 minuten gratis met de Pcard+

Vliegt u vanaf Brussels Airport? Met de Pcard+ geniet u van exclusieve parkeertarieven in de parkings van Brussels Airport. Zo parkeert u 30 minuten gratis in P1, P2 en P3 en krijgt u een korting van 10% telkens als u er langer dan 24 uur parkeert. En dan zijn er uiteraard nog de talrijke andere voordelen in meer dan 500 parkings in heel Europa.

Rent a Bob: 25% korting op de chauffeursdienst

Een avond uit hoeft nooit meer vroeg te eindigen, want u krijgt 25% korting op de thuisbrengservice van Rent a Bob vanuit geselecteerde Interparking parkeergarages. De korting is geldig in de volgende steden en parkeergarages:

Hoe werkt het?
Rent a Bob levert, ook last minute, een chauffeur die u in uw auto naar de gewenste bestemming rijdt. Een chauffeur bestellen gaat gemakkelijk via de Rent a Bob app. En vanaf nu krijg je op vertoon van je Pcard+ 25% korting op de thuisbrengservice van Rent a Bob (let op: alleen geldig vanuit geselecteerde Interparking parkeergarages). U overhandigt uw autosleutel aan de chauffeur en u kunt direct op weg. Na aankomst op de eindbestemming stapt de chauffeur in de auto bij zijn collega van Rent a Bob en rijden ze door naar de volgende klant! Na een gezellig avondje uit staat uw auto dus gewoon weer voor uw deur.