De voordelen van de Pcard+

Korting op parkeren met de Pcard+

Met de Pcard+ profiteer je automatisch van de beste tarieven, zoals kortingen tot wel 15% of speciale avondtarieven in de deelnemende parkeergarages. Met de Pcard+ rijd je eenvoudig en snel in- en uit zonder een parkeeticket te nemen. 

Kortom, de Pcard+ dat is:

  • Tot -15% korting op parkeertarieven*
  • Avondtarief vanaf 19:00 uur (max. € 5,-)*
  • Korting op de chauffeursdienst van Rent a Bob
  • - 50% korting op fietsverhuur bij Rent a Bike in Amsterdam
  • Exclusieve aanbiedingen via de maandelijkse nieuwsbrief
  • En nog vele andere kortingen…
* Zie voorwaarden in de beschrijving van de parkings

Een voordelig avondtarief met de Pcard+

De Pcard+ is praktisch en biedt vele voordelen. In de meeste van onze parkeergarages kan je ‘s avonds tegen een speciaal kortingstarief parkeren. Zo betaal je tussen 19:00 en 07:00 uur maximaal € 5,- afhankelijk van de stad, ongeacht of je drie uur of de halve nacht parkeert. Kortom, als je met z'n tweetjes een etentje, een film of een uitstap tot in de vroege uurtjes plant, kan je in alle rust van je avondje uit genieten. De klok in de gaten houden hoeft niet meer: je betaalt een vast en voordelig tarief.

Rent a Bob: 25% korting op de chauffeursdienst

Een avond uit hoeft nooit meer vroeg te eindigen, want je krijgt 25% korting op de thuisbrengservice van Rent a Bob vanuit geselecteerde Interparking parkeergarages. De korting is geldig in de volgende steden en parkeergarages:

Hoe werkt het?
Rent a Bob levert, ook last minute, een chauffeur die je in jouw auto naar de gewenste bestemming rijdt. Een chauffeur bestellen gaat gemakkelijk via de Rent a Bob app. En vanaf nu krijg je op vertoon van je Pcard+ 25% korting op Rent a Bob (let op: alleen geldig vanuit geselecteerde Interparking parkeergarages). Je overhandigt jouw autosleutel aan de chauffeur en je kunt direct op weg. Na aankomst op de eindbestemming stapt de chauffeur in de auto bij zijn collega van Rent a Bob én rijden ze door naar de volgende klant! Na een gezellig avondje uit staat je auto dus gewoon weer voor je deur.