De Pcard+ Partners

Stap vanuit je auto zo op de fiets met Park & Bike!

Amsterdam op de fiets verkennen? Vanuit de auto stap je zo vanuit parkeergarage IJDock op de fiets. Op vertoon van jouw Pcard+ huur je bij het bovenliggende Amsterdam Bike Rent een standaard fiets voor een hele dag voor slechts € 7,50! De volgende voorwaarden zijn hierop van toepassing:

  • Op vertoon van je Pcard+ kan je tegen een gereduceerd tarief een standaard fiets met 7-versnellingen huren.
  • Als je ervoor kiest om een andere fiets te huren dan de standaard fiets, zal je het verschil bij moeten betalen.
  • Per dag betaal je € 7,50.
  • Per Pcard+ kunnen maximaal 8 personen tegen het gereduceerde tarief een fiets huren.
  • Amsterdam Bike Rent is tot 18.00 uur geopend. Als je de fiets na 18:00 uur wilt inleveren dien je de instructies van Amsterdam Bike Rent op te volgen.
  • Interparking is niet aansprakelijk voor schade of letsel welke voortvloeit uit het gebruik van de fietsverhuur via Amsterdam Bike Rent.

 

Krijg korting op Rent a Bob!

Geniet van een zorgeloos avondje uit en krijg korting op de thuisbrengservice van Rent a Bob vanuit geselecteerde Interparking parkeergarages. Rent a Bob levert, ook last minute, een chauffeur die je in je eigen auto naar de gewenste locatie rijdt. Je overhandigt jouw autosleutel aan de chauffeur en je kunt direct op weg. Na aankomst op de eindbestemming stapt de chauffeur in de auto bij zijn collega van Rent a Bob en rijden ze door naar de volgende klant! Na een gezellig avondje uit staat je auto dus gewoon weer voor de deur.